Allmänt

En god morgon på er alla!

trippelflower13

 

En god morgon på er alla därute! 🙂

 

Solen börjar äntligen titta fram igenom ett grått molntäcke. Idag ska det tydligen bli riktigt fint väder. 😀 Än så länge är det lite småruggigt men förhoppningsvis blir det bättre framåt förmiddagen. Själv har jag en nagelkund nu klockan tio, min systers före detta svägerska, och då kommer även min syster med sambo och dotter. Och kanske följer ännu en tjej med, så det blir fullt hus här på förmiddagen. 😀

Eftermiddagen ska jag ägna åt teoripluggande och bara ta det lugnt, för i morgon bitti har jag en uppsättning bröllopsnaglar att göra. Och då vill jag vara utvilad, pigg och alert. 😉

Så ja, det är min dag so far. Hjärtat ska precis iväg och köra mamsen till vetten, Elliot ska vaccineras idag. Personligen tror jag att Håkan flyr huset från allt nageltrams och att det är därför han med glädje kör runt mamma och Pellisen..hehe!
Så nu ska jag fylla termosen med nybryggt kaffe och tina lite kakor till fikat. 🙂

 

Ha en jättefin dag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...