Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Ännu en dag med naglar… :-)

jag12

 

God kväll på er alla söta!

 

Det är åter igen dags för sängen för min del. Dagarna bara rusar iväg just nu, jag fattar inte vart de tar vägen.

Idag har vi haft besök av Håkans son Peter på en fika på dagen och sedan sov jag i över tre timmar. Jag hade egentligen en kund på förmiddagen, eller ja – kompisens dotter skulle kommit hit. Men vi bokade om det till fredag eftermiddag så idag  har jag ”bara” haft en kund. 😛 En naturlig nageluppsättning nu på eftermiddagen, riktigt fint och fräscht. I morgon klockan 10.00 är det dags för nästa, så jag ska snart hoppa i säng som sagt, så jag orkar upp i morgon bitti.

 

Vi har gottat oss framför tv’n med lite ost och kex i kväll, hjärtat och jag, bland annat testade vi en ny rolig ost – rökt renkött. Jag tyckte den var riktigt god, men den var annorlunda. En ost som man nog antingen tycker mycket om eller inte gillar alls. Brie är dock alltid lika gott! 😀 Plus lite andra godsaker, som gräslök, örter m.m.

 

Jag fick mail från Buzzador ikväll också, som talade om att jag kommit med i kampanjen för Pepsodent anti-age, en tandkräm mot de första åldertecknen på tänder och tandkött. 😛 Det ska bli intressant att få testa den och se om det är något att ha. Mer om det senare, när produkterna har kommit.

 

Ännu en rolig sak är att min skola – Borås nagelskola – numera har en elevsida på sin sajt, där vi elever finns med kontaktuppgifter för dem som vill boka tid hos oss eller läsa våra tankar om utbildningen. Jag har precis mailat över mina uppgifter så de bör komma upp på sidan inom kort. 😀 Det är jättebra att kunna hänvisa till skolans sida när nya kunder undrar om man har någon utbildning eller frågar vart de kan hitta information om en. Så elevsidan är kanonbra till många saker.

 

Men nu måste jag hoppa in i badrummet och fixa i ordning mig för natten. Så jag säger god natt till er alla och hoppas att ni får sova gott! På återseende i morgon, så fort jag har tid att slå mig ner vid datorn. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...