Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Ruggig söndagsmorgon och nageldekorationer… ;-)

nepp1

 

God morgon på er alla!

 

Då var det söndag igen och helgen är snart slut. Jisses, vad den har gått fort den här gången! Jag begriper inte vart den tagit vägen?

Idag blev det en väldigt tidig morgon här hemma, trots tidsomställningen. Har ni kommit ihåg att ställa om klockan förresten? Tillbaka med grill och trädgårdsmöbler. 😉

Jag har sovit som en kratta i natt, och tillbringat en stor del av natten ute på soffan. När jag inte har suttit och letat efter roliga saker på Tradera. 😀 (varför säger man sova som en kratta förresten? Krattor sover väl inte..) Jaja, ingen bra natt i allafall. Så jag hoppas det blir lite vila idag så jag inte är helt slut ikväll. Jag har en liten anings huvudvärk idag också, och jag vägrar att få migrän! Så idag blir det en lugn dag.

 

Vädret är som det har varit den senaste veckan – grått, regnigt och typiskt Boråshöstväder. Eller ja, man kanske skulle säga bara Boråsväder. Lilleman har inte vaknat än, och jag är övertygad om att han har hört regnet mot rutan. Så han har troligtvis inga större planer på att vakna de närmaste timmarna. Inte för egen maskin i allafall. 😛 Det blir nog till att väcka honom om en stund och släpa ut honom på den nödvändiga men mycket motvilliga morgonturen. *s*

 

Men nu ska jag först av allt ta en kopp kaffe till och sen ska jag beställa lite roliga saker ifrån Tradera. 😀 Jag har nämligen äntligen hittat lite grejer som jag varit på jakt efter ett tag.

 

nageldeko1

 

Först och främst gäller det detta set med lacker för dekormålning, men dessa har både vanlig pensel och tunn penna för finare linjer och mönster.

Det andra är ett set med dessa yttepyttesmå pärlor eller kulor snarare, som jag ofta använder i mina dekorationer.

 

nageldeko2

 

Förutom det ska jag även beställa lite andra saker. Dels ett set med art penslar, för att skapa olika saker med gelé. Sedan har jag upptäckt att mina klara rhinstones är de som går åt mest, och det börjar faktiskt tryta i asken. Så i stället för ett hjul med blandade färger ska jag beställa ett med enbart klara. Det verkar som om dom är mest populära och gångbara.

Sen hittade jag även jordens sötaste små rosetter i silver som jag tänkte beställa ett paket av, och så till sist – ett set med glittriga nagelsmycken.

Det här blir dagens beställning, med det finns ju såå himla mycket fint som jag vill ha. 😀 Det är bara att inse att jag får ta det lite i omgångar om jag inte ska ruinera mig. *s*

 

Nehepp, nu måste jag komma igång här. Jag ska koka skinkstek idag också, och det tar ju ett par timmar så jag vill gärna börja i tid.

Hoppas ni får en fin dag alla, trots regn och rusk.

På återseende lite senare!

 

rosabandet-resize13

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...