Allmänt

En shoppingdag med svärmor.. :-)

shoppingdag1

 

God eftermiddag på er alla!

 

Hoppas ni har haft en fin dag. Vi har precis ätit middag här hemma, svärmor och jag, och nu blir det en liten vilostund i soffan före kvällsfikat.

Vi fick lite att göra i dag efter lite om och men. 😛 Goaste Veronica körde oss till Knalleland så där har vi tillbringat ungefär fyra timmar idag, med att kika runt i affärer, shoppa och fika. 😀

 

shoppingdag3

 

Jag köpte bland annat en ny – mycket behövlig – mascara och ett nytt läppstift som även fungerar som ett läppbalsam. Och när man köpte saker för minst 250:- av märket Max Factor så fick man en riktigt söt liten neccessär innehållande lite olika sminksaker i miniformat, ett nagellack, ett lipgloss, en kajalpenna och en fondation. Neccessären är svart med klara gnistrande rhinestones i olika storlekar på, verkligen jättesnygg!

 

Efter Kick’s vandrade vi vidare inne i Knallerian och jag hittade alldeles för mycket saker som jag ville ha. *s* På Kapp Ahl hade dom en hel del snygga kläder i folklore-stil som var jättefina och på Hemtex hittade jag ursnygga gardiner som hade varit såå snygga i vårt vardagsrum. Jag vet inte riktigt vad man ska kalla färgen, mörk cyklamen kanske..men hur som helst så hade det blivit en jättefin färgklick bland det vita här hemma och ett varmare intryck nu under vintern.

På Chilli fanns det som vanligt en massa snyggt och där köpte svärmor ett par småsaker. Själv handlade jag inget där idag, men jag kommer hålla ögonen på ett par grejer där framöver. *s*

Så tog vi en fika och sen gick vi vidare till Storknallen för att kika på Lagerhouse och Ekohallen. 😀

 

shoppingdag2

 

På Lagerhouse hade jag kunnat ruinera mig i vanlig ordning. Dom hade bland annat sjukt coola pepparkaksformar, bland annat i form av en klänning och en högklackad sko. 😀 Sedan hittade jag formar för mjuka kakor, i papp som man kan ge bort, hur charmiga som helst. Svärmor höll med för hon köpte sig ett paket hon också. 🙂

Och på Ekohallen hittade vi dessa ursöta benvärmare med ”korsettknytning” baktill och gosiga garnbollar. 😀 Det är lite svårt att se hur de ser ut på den här bilden men jag ska visa bättre när jag har på mig dem.

Till sist slank det ner en tidning också, senaste numret av ”Hembakat”, med massa smarriga julrecept i. 😉

 

Nu ska jag ta mig en liten vila tänkte jag och lite senare kommer mamsen upp och dricker kvällskaffe med oss.

Ha en fortsatt mysig kväll alla och på återseende lite senare. Jag återkommer då med utlovade foton.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...