Allmänt

Sov bort hela måndagsmorgonen…

loxymiddag11

 

Hej hej på er alla!

 

Jisses, vilka sjusovare vi är! Haha! Både svärmor och jag sov till halv tio idag. 😛  Men med tanke på hur fullkomligt slutkörda vi var i går så var det tydligen behövligt. =))

Idag är Håkan iväg och jobbar så svärmor och jag får hitta på något på egen hand. Vi får väl se vad det blir för något. Det är ju så himla toktrist väder ute, så man känner ju inte för att gå ut och gå eller nåt precis. Och ingen bil har vi så vi kan inte ta oss till Knalleland. Jaja, nåt ska vi väl komma på i allafall. 😀

Jag får se hur mycket tid jag får vid datorn idag, men hinner jag så ska jag lägga upp lite foton från mitt kalas i lördags. 🙂 Nu ska jag ta och vara lite social och inte sitta här vid datorn. 😉

Ha en jättefin dag alla, och på återseende senare!

 

blo1ffg

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Visst är det härligt med sovmorgon!

    Ha en skön vecka!

Kommentarer är stängda.