Allmänt

Gosigaste ”mössan”!

luva1

 

Hej på er alla därute!

 

Nu är jag hemma igen, ifrån min stadstur – som inte blev nån stadstur alls. 😛 Eller ja, vi var väl och nosade lite i ytterkanten nånstans kanske. *s*

Min farbror kom och hämtade mig hos mamma när jag lämnat av Loxy där, och sen åkte vi till Knalleland i stället. Apoteksbesök och mathandling åt både mig själv, mamma och lillasyster. Sen åkte vi hem till Nicole för att lämna av hennes matvaror och titta på hur himla fint hon har fått det i sin lägenhet. Och det är sååå fint! Hon har rosa nästan överallt! 😀 Och så har jag pussat på goaste Boss såklart och lilla Wilda. =))

Sen åkte vi vidare hem till mamma och lämnade av hennes mat och hämtade min lilleman. Så nu sitter jag och dricker en kopp smultronte och pratar med Veronica i telefon. Ovanligt va? Hehe!

Men hur som helst, jag var bara tvungen att visa det söta pannbandet eller vad man nu ska kalla det, som jag fick av min syster. 😀 Jag var barhuvad när jag kom och höll på att frysa öronen av mig. Och så fick jag denna urgosiga sak. Visst är den mysig! 😛

 

Nehepp, nu ska jag dricka mitt te och kolla lite mail och liknande och njuta av mitt te.

Ha en fortsatt fin dag alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...