Allmänt Pyssel & handarbete

Shopping på Magnolia idag! :-)

magnolia1

 

Hej på er därute alla!

 

Kikar bara in en snabbis med ett litet livstecken innan jag ska ta itu med middagen.

Vi har varit iväg och gjort en hel del ärenden idag, shoppat lite såklart och hälsat på kompisen Kjellis på jobbet. 😀 Jag var totalt slut när vi kom hem, inte så konstigt kanske med tanke på att jag inte sovit i natt. Men jag kom i allafall iväg till Magnolia idag! Och jisses, vilket ställe!! Såå mycket roliga saker för en pysselmaja som mig. 😛 Där kunde man hitta precis allt för scrapbooking, korttillverkning och annat papperspyssel plus en hel del annat fint också. Massor av dekorationer i form av blommor i tyg eller papper, band, knappar och annat plus papper i hysteriska mängder. Jag hade haft stora problem att välja saker där i dag utan hjälp. Men expediten var en otroligt trevlig tjej med en ängels tålamod. 😀 Så jag kom äntligen hem med massa fina saker för tillverkning av inbjudningskort, placeringskort m.m. Så nu ska vi sätta igång och pyssla! 😀

 

Men jag köpte också ett par nya berlocker till mitt armband idag. 😀 Och nya mc-byxor. =)) Jag återkommer med foton lite senare, men nu måste jag ta itu med maten.

 

Ha en fortsatt fin fredagskväll alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Virre säger:

    Va roligt att du hittade ett par mc-byxor! Skynda dig att lägga ut ett kort 🙂 Hoppas ni får se en bra film ikväll nu då! Kramen

  2. Oj, det såg minsann ut att vara en rejäl pysselbutik! 😀 Vad roligt.

    Hoppas du har en bra fredagkväll!
    Kramar

Kommentarer är stängda.