Allmänt

Lite fredagsgott och dagens inköp!

fredagsgott1

God kväll på er därute i fredagskvällen!

Vi sitter och tittar på kvällens Bond-film, en av mina Bondfavoriter, så jag passar på att kika in här i reklampausen.
Vi har ätit riktigt gott ikväll, hjärtat och jag. 😀 När vi kom hem tidigare idag så fixade jag i ordning laxfyllda pannkaksstubbar, en rätt som jag har gjort vid några tidigare tillfällen och lagt upp recept på här. Sök på pannkaksstubbar om ni vill ha receptet. Det är en perfekt bufferätt men även som kvällsgott tillsammans med en krispig sallad och ett halvt kilo räkor som jag gjorde ikväll. 🙂

Förresten så passade jag på att fota lite av inköpen från idag i förra reklampausen, så här kommer lite bilder. =))

Dels så fick jag äntligen köpt en flaska silverschampo idag. Håkan och jag fick ett ”insidertips” att Virre satt hos frissan så vi kilade förstås dit för att få oss en liten pratstund. 🙂 Och där blev jag påmind om vad jag behövde. *s*
Så nu ska jag börja använda det här igen. Det är grymt bra mot gula skiftningar i blont hår.

buytoday3

Jaha, sen var vi ju på Magnolia. Dom hade flyttat och öppnade dessutom inte förrän tolv idag så vi hann med en hel del annat innan. Men till sist kom vi äntligen dit och jag fick ihop en laddning med kortmaterial. Det ska bli såå kul att börja pyssla med detta. 😀

buytoday2

Inne i Knallerian var jag dessutom hos Klockmaster och bytte mitt batteri i min Hello Kitty-klocka. Och vägg i vägg med klockaffären ligger en guldsmedsaffär. Så där kilade jag förstås in en sväng, provade ljuvliga vigselringar och valde ut ett par nya berlocker. Idag blev det en jordgubbe och en cupcake – som gjord för mig såklart! 😉

buytoday1

Men nu ska jag återvända till Bond-filmen, slutet är bäst. *s*
Ha en fortsatt fin fredagskväll och sov så gott när det är dags! För min del blir det nog inte så sent. Jag behöver lite sömn och i morgon är det mc-mässa. 😀 Dessutom kommer Håkans son Peter och hans fru Jenny hit och fikar så jag hoppas jag hinner sno ihop något i morgon bitti. =))

Ha det nu så gott och på återseende i morgon igen!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Åh vika fina berlocker till armbandet. 🙂

  2. Virre säger:

    Ja berlockerna var jättefina! Passar dig 🙂 O maten såg hur go ut som helst! 🙂 Schampo´t blir nog superbra! Det är det bästa tycker jag. Dessutom så luktar det gott :)Mitt har hållt hur länge som helst! Jättedrygt! Men å andra sidan så har ju inte jag lika mycket hår som dig 🙂
    KRAM

Kommentarer är stängda.