Allmänt

Mc-expo på Åhaga i helgen!

mcexpo12

 

God morgon på er allihopa!

 

Då var man på benen då, och i rimlig tid för att hinna med det som hinnas skall idag före mässan. 😀 Jag hade svårt att somna i går igen men sen har jag faktiskt fått sova några timmar. Guld värt måste jag säga!

Men åter till det dagsaktuella då. Idag är det alltså mc-expo på Åhaga igen för vår del. Den började redan igår, men för vår del passade det bäst att gå idag. De flesta kompisarna jobbarna ju och kan inte gå så där på en vardag och det är ju alltid roligare att träffa alla där. 🙂

Årets mässa ser ut att bli ganska lik förra årets, med den skillnaden att det kommer finnas en ”köp- och säljmarknad” i ett tält ute på parkeringen, där allmänheten kan hyra ett bord och sälja av tillbehör och allehanda skrot för folk som är på jakt efter delar och annat. Kan kanske vara något för en skruvare som Håkan. 😉

 

Annars består mässan av vanliga mäss-prylar, så som nya mc-modeller att kika på, kläder och tillbehör till mässpriser och annat kul. Och – antar jag – cafeteria som vanligt. Det ska hur som helst bli riktigt kul att komma dit en sväng och kika och se om man förälskar sig i nån ny motorcykel eller tuff jacka eller nåt. 😉

 

Nu ska jag i allafall ta och svänga ihop en kaka till fikat senare idag. =))
Ha en jättefin dag alla! Jag återkommer såklart med foton senare, ifrån årets Mc-Expo! 😀

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Hoppas ni får en bra lördag!

Kommentarer är stängda.