Allmänt

Tredje och sista delen av kalaset i helgen! :-)

kalas79

 

Sista delen av fotobomben. 😛

Här är det mycket hästar, (Jag lovar – dom är finare i verkligheten än vad jag lyckades få fram med min kamera *s*) hundar, barn, kvällsbus, grillning och sist med inte minst – några foton från hagen på kvällen när min syster busade med ett av deras föl. Fotona är inte bra, eftersom jag fick ljusa upp dem kraftigt för att ens se något, men jag lägger upp dem ändå. Världens goaste och galnaste fölunge! 😀 Tyvärr fick jag inga bilder på hennes tokiga utbrott hon fick då och då..*s* Men jag ska se om jag inte kan sno nån bild från min systers hemsida nån gång. 😉

 

Då så – sista gänget bilder!

 

 

 

Och som en perfekt avslutning på en perfekt dag – världens vackraste måne över skogen och åkrarna!

 

Tack goaste syster och svåger för en jättehärlig helg! 😀

 

kalas89

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...