Allmänt Blommor & växter

Styrelsemöte ikväll – och blommande sommarmalva! :-D

styrelsen1

 

God kväll på er därute!

 

Då var vi bänkade i tv-soffan, Håkan och jag, framför ”Gone in 60 seconds” på 9:an. Som vi såklart har sett hur många gånger som helst..*s* Men det är verkligen en guldrulle! 😀

Kvällen har varit riktigt trevlig, med fika ute på balkongen tillsammans med Hräsvelgs styrelse. Vi har haft möte ikväll och avhandlat en hel del roliga punkter, saker som vi hoppas kunna göra framöver med klubben. Vi får väl se vad folk tycker om idéerna på nästa medlemsmöte. 😉

 

malva1

 

Håkan hade det inte alldeles enkelt när han skulle röja plats på balkongen i min djungel därute. Haha! Men efter lite pyssel med blomlådor, krukor och slingerväxter som klängt sig fast lite här och där, så lyckades han bereda lite plats för fika. *s*

Det är fortfarande väldigt ”grönt” i mina blomkrukor, men till min stora glädje så slog min första Sommarmalva – eller jättemalva – ut idag och ytterligare en knopp är på gång. 😀 Det här måste nog vara en av de vackraste blommor jag vet.

 

Men nu ska jag försöka hänga med lite i filmen här. Av nån anledning har jag nästan alltid missat första delen av filmen så den är typ ganska intressant för mig. 😛

Ha en jättefin kväll alla och sov så gott när det blir dags!

På återseende i morgon!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Va mysigt med klubb =)
    Här regnar mina blommer bort =(
    Kram

Kommentarer är stängda.