Allmänt

Sommarförkylning..?

loxymorgon18

 

God morgon på er därute! Eller ja, god förmiddag kanske… 😉

 

Jag har faktiskt varit på benen sen åtta-tiden ungefär, men allting går väääldigt segt idag. Jag har nämligen sovit som en kratta i natt, och det har Håkan också, så jag antar att det hade med värmen eller nåt att göra. Åskan gick en del på förnatten, men på nån kilometers avstånd, så det var inte det som störde. Däremot vaknade jag frampå efternatten med tokont i halsen, och idag är jag totalt genomförkyld, matt i hela kroppen och fryser och svettas om vartannat. Hur kul är det här på en skala då?? Den här senaste veckan har verkligen inte varit min turvecka precis. Så nu sitter jag här i soffan och det känns som hela skallen är fodrad med skumgummi eller nåt. Det är väl bara att hoppas på att det är något snabbt övergående. Det är ju aldrig kul att vara sjuk, men att vara det på sommaren är värre än annars tycker jag.

 

Jaja, det blir väl en dag i soffan med laptopen i knät antar jag. Men då hinner jag nog beta av en hel del som jag ligger efter med. Alltid nån fördel. 😉

 

Hoppas ni får en kanondag trots att vädret är så trist.

Må så gott alla, och på återseende om en stund!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Hoppas du blir bättre snart och att det inte är influensan.. huahua..

    halsont, köp Mucoangin på bappoteket.. krya på dig!

  2. Hej vännen, usch nej inte ännu en grej:( orättvist! hoppas att du blir frisk fort, du får äta vitlöksklyftor och khan jang:)
    Om du har tid och orkar får du gärna skicka ett mail idag, bara skriva vad som helst:) Det skulle göra mig så glad, är lite deppig idag:( Mycket tankar och beslut som ligger och gnor också är jag lite ledsen för annat.
    Jag är glad för att du är min vän, glöm inte det, kram Camilla<3

Kommentarer är stängda.