Allmänt

Chihuahuabus idag!

bellaochloxy1

***

Hej hej därute alla!

Då var det dags för en liten powernap i soffan innan spisen kallar nere i köket. 😛

Loxy har fått leka med en ny lekkamrat idag, en toksöt liten chihuahuafröken som var här med sin matte som skulle få nya naglar. 😀 Det är alltid så himla roligt att se hur han leker loss med andra chihuahuas, han som inte alls gillar andra hundar egentligen. Jo, en och annan går ju an, vissa till och mer lite mer än an, men annars är det ju bara andra chi’s som gäller. Märkligt det där. Men antagligen är det väl likheten i allt som gör att många hundar uppskattar sina rasfränder misstänker jag.

Nu ligger i allafall lilleman och sover som en stock bredvid mig i soffan, och känner jag honom rätt så kommer han att vara helt slut resten av dagen. 😛 Han ska dock få följa med ut på en promenad så fort det blir lite uppehåll. Jag vill nämligen ut och leta efter lite mossa, ekollon och kastanjer till mina ljuslådor och lite annat. 🙂

***

meetballs11

***

***

Lunchen idag bestod av köttbullsmackor med rödbetssallad. Egna köttbullar som jag stod och stekte på löpande band härom kvällen. 😛 De här är verkligen supergoda, om man gillar köttbullar med lite mer smak. Det är perfekta julköttbullar och jag har lagt upp receptet här tidigare om någon vill ha det. 🙂

Nu ska jag dock vila en stund och sedan ska jag börja skära grönsaker. Min käre make ska fixa maten idag, och det är burritos som står på menyn. 😀 Jag tänkte att jag skulle hjälpa till att hacka, skära och ja – allt sånt där, så det går lite fortare. =))

Hoppas ni haft en bra fredag så här långt, och får en fin kväll med massa mys! 😀

Jag återkommer lite senare, men nu en powernap.

Må så gott alla så länge!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

 1. Cherlindrea säger:

  Kopia av kommentar som jag tvingades radera pga inläggsproblem./Cherlindrea

  william
  canonguy.blogg.se

  Postades 2012/10/19 kl 17:18
  hemma gjorda köttbular är bäst:D

  SV; Naw Tackar Så Hemskt Mycket:D

Kommentarer är stängda.