Allmänt

Njuter i solen…

loxysol12

 

God eftermiddag alla!

 

Lilleman och jag har precis kommit tillbaka från en härlig promenad som vi avslutade med lite spring och bus i mammas trädgård. Det är verkligen underbart att den finns så att Loxy kan få springa lös varje dag. Han har blivit jätteduktig på att komma när jag ropar men det finns tyvärr alldeles för många här uppe i vårt område som inte har koll på sina lösspringande hundar. Härom dagen stod vi nos mot näsa med en lös och ytterst förvånad Lagotto som stod och tittade på oss på stigen när vi kom runt en krök, och jag stannade också och visste inte riktigt vad jag skulle göra. Först en bra stund efteråt dök ägaren upp runt kröken och bedyrade att hennes hund var sååå snäll. Ja, det tror jag säkert. Hon verkade faktiskt väldigt snäll, den lilla lurviga tiken. Men nu råkar det vara så att min hund inte är så snäll alla gånger, på grund av osäkerhet inför stora hundar, och han skulle kunna provocera en sten när han är på det humöret. Men så släpper jag honom inte lös heller.

 

loxysol22

 

Hur som helst, Loxy springer lös i mammas inhängnade trädgård där varken han kan komma ut eller nån annan kan komma in, och det tycker jag är perfekt. 😀

Nu ligger han dock ute på balkongen och njuter i solen. 😛 Det är riktigt skönt därute nu, eftersom det är nästan vindstilla och solen ligger på och gassar. Han får ligga kvar en liten stund till men sen får jag ta in honom, för den där lilla soldyrkaren har ju ingen koll på när det är dags att förflytta sig till skuggan. *s* Jag vill inte att han ska få värmeslag i år igen, det var riktigt jobbigt förra året.

 

Nu ska jag i allafall lägga mig på soffan och vila en timme och sen ska jag iväg och köpa pizza till mig och min mor till middag. 🙂 Håkan jobbar idag och då har jag ingen lust att laga nån middag. Perfekt att köpa färdigt då. =)) Och lite trevligare med sällskap än att äta själv.
Hoppas ni har en skön söndag därute. Här i Borås har vi faktiskt haft ganska fint väder idag även om det är långt ifrån varmt. Men i morgon ska det bli sol och upp till 21 grader varmt här. 😀 Det ser jag fram emot!

 

Må så gott alla, och på återseende lite senare. Nu ska jag vila. =))

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Madeleine säger:

    Hej!
    Hittade din förra blogg där du hade lagt upp ett foto på ett turkost dubbelsäng överkast, vart kan jag köpa det?

    tacksam för svar 🙂
    mimmie1991@hotmail.com

Kommentarer är stängda.