Allmänt

Underbara lilla Evelyn!

 

 

Jag sitter och arbetar med min hemsida här hemma, och när jag kom in på min lilla brorsdotter Evelyns sida, så kände jag mig bara tvungen att lägga upp lite bilder på den lilla älvan. smiley Titta och förundras den som vill. För även om det kommer nya barn till världen varje sekund, så är ju varje liten bebbe alldeles unik. smiley

 

 

 

 

 

 

                                  Stolta föräldrar på bb. smiley

 

 

 

 

Evelyn har precis kommit hem, där farmor och mormor väntade ivrigt. smiley

Och sist, men knappast minst..hehe..tokstolt faster med lilltjejen. smiley

 

 

 

 

 

 

 

 

Vilka minnen som väcktes när jag tog fram de här fotona till hemsidan. Kan det finnas något ljuvligare än att gosa och snusa på en bebis? smiley

Nu ska jag fortsätta med min hemsida. Jag kanske ramlar över fler saker under tiden som jag har lust att lägga ut här, men annars blir den snart tillgänglig för de som har lust att kika. smiley Ha en härlig dag alla, även om regnet i varje fall öser ner här i Borås idag.

// Indra – Tillbaka till minnernas värld.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...