Allmänt

Regn och snö om vartannat

vinterdag1

 

Promenadstigen bakom vårt hus som jag brukar ta när jag ska över till mamsen. Och nej, riktigt så här mycket har det inte kommit, men jisses vad det snöar! Jag trodde knappt mina ögon när jag tittade upp ifrån naglarna efter ungefär två timmars koncentration. Sista gången jag tittade ut innan jag satte igång så ösregnade det. Så den här snön lägger sig nog inte, om det inte fryser till ordentligt förstås. Det är mest lerigt och slaskigt ute (upptäckte Loxy och jag den hårda vägen när vi var ute på en tur nyss) men det är i allafall vackert att se på snöflingorna som dalar ner utanför fönstren.

 

Men nu har jag suttit i nagelhörnan nästan fem timmar mer eller mindre nonstop, så nu ska jag vila en stund. Jag måste försöka få upp min utsugsfläkt innan jag sitter så lång tid igen, för det är inget vidare smart att sitta så länge med starka lukter från alla vätskor och allt slipdamm. Inte smart ens en kort stund om man ska vara ärlig. 😉 Det är kanske inte så konstigt att jag har huvudvärk var och varannan dag….

 

Jaja, idag har jag ingen huvudvärk i allafall, inte än åtminstone. *s* Förhoppningsvis får jag det inte heller om jag lägger mig och vilar en stund nu, och passar på att vädra ut ordentligt i arbetsrummet. Jag har i allafall fått gjort en hel del idag, bland annat experimenterat med permanentfärgade tippar i gelé, alltså byggda i olika färgade geléer. Det blev inget vidare bra… Haha! Jag vet inte riktigt hur man gör det där än, men av någon anledning härdade det inte ordentligt, så gelén drogs av när jag skulle lägga det sista lagret topfinish. Får försöka kolla upp det där, om det kanske ska härdas längre.

 

Hur som helst – hoppas ni har en fin dag därute. Jag återkommer när jag har vilat en timme eller så. 🙂

Kramiz på er!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Här blev det bara snöblandat regn en stund.. trist och kallt

Kommentarer är stängda.