Allmänt

Lite slösnack på kvällskvisten…

symote1

 

Hej på er alla söta bloggläsare och vänner! För ni är faktiskt väldigt många numera, och fler blir ni för varje vecka. Det tycker jag är så jätteroligt att se! 😀 Jag kände bara för att byta några ord med er så här på kvällskvisten. Har ni aldrig kännt att ni hamnat i en dipp nångång? En humörsdipp, utan någon som helst anledning egentligen. Allt är ju bra liksom och man borde inte klaga.

Idag har jag  inte presterat några större roligheter eller händelser av annat slag i mitt liv, och inte de sista dagarna heller för den delen. Jag har verkligen hamnat i nån slags humördipp, och jag kan inte komma på något annat än att det skulle ha med vädret att göra. Jag väntar ju och längtar efter 25 gärna 27 graders hetta, strålande sol och värme. Utan någon halvstorm som förstör alla blommorna man satt ut och alla möjligheter till att sitta ute utan att man blåser bort totalt. Jodå, jag vet. Jag har hört det – det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder osv. osv. JO!! Det gör det visst det! Det finns visst dåligt väder! *S* Om man helt enkelt inte tycker om regn, snö, kyla, blöta, is och allt annat som hör de där sakerna till av rent personliga skäl, så spelar det ju ingen som helst roll om man totalt  isolerar sig i regntätt, köldavstötande, vindtätt och så vidare i all oändlighet. Jag gillar inte det vädret mer ändå! Jag vill sola naken på min balkong utan att frysa det allra minsta minsta lilla. 25-30+ ska det vara i min drömvärld.. 🙂

 

Nu ska jag kravla i säng och drömma mig bort om värme och sol, som kanske kanske dyker upp vad det lider. Annars sticker vi efter den. Om inte Mohammed kunde komma till berget, så fick väl berget komma till…Eller hur var det nu..? 😉

 

Sköt om er alla och sov så gott!  I morgon lovar jag att jag ska ha fått tillbaka mitt faktiskt väldigt optimistiska tankesätt. 😀

Kram på er alla därute!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    När solen och värmen kommer blir vi gladare:)

Kommentarer är stängda.