Allmänt

Mamma som kokerska idag.. :-)

middagsmamma1

 

God kväll på er!

 

Har ni haft en bra dag därute? Det blev ju faktiskt lite sol nu frampå eftermiddagen. 😀 I morgon ska det väl regna igen om jag förstod saken rätt men frampå kvällen hoppas vi på uppehåll i allafall. För då är det dags för Veteranbilsutställning på torget i Borås, med tema MC och mopeder, och vi funderar på att kila ner en sväng och titta. Kanske Håkan till och med tar med sig sin Honda, vi får se. 🙂 Hur som helst så pågår det mellan klockan 18.30 och 21.00 och är riktigt trevligt att besöka, speciellt om vädret är bra.

 

I eftermiddag har min mor varit här och lagat middag åt oss i allafall. 😀 Falukorv med hennes grymt goda sås, en riktig barndomsklassiker för min del. =)) Nu har hon precis promenerat hem med Pellispricken efter en kaffe efter maten och vi har satt oss framför tv’n och 2 1/2 men. Det är repriser som vanligt men såå himla sevärda ändå. 😛 Klockan 21.00 blir det CSI på 5:an och om vi orkar så lutar det åt Där mitt hjärta finns på tv4+ klockan 22.25. En riktigt okej tv-kväll med andra ord. Om man orkar. Jag har en förmåga att brinna av i soffan efter 22. *s*

 

Ha en mysig kväll alla vad ni nu hittar på denna måndag, så kikar jag kanske in lite senare.

Annars ses vi i morgon igen. =))

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Hehe, låter som du är lika tokig i serier som jag är 🙂 Fast kollar mest på tävlingar av olika slag, konstigt nog fastnar jag för sånt. Haha, vet inte om det är bra eller dåligt.. men som Anna Anka söker assistent, bonde söker fru, frusna män osv osv.. finns massa 😀

    Hihi, ha en finfin dag! Kram Becka

Kommentarer är stängda.