Allmänt

Dagens Vill ha – Tröjor från Mounis / Fashion With Passion!

fashion1

Kollade runt lite efter lite såkallade ”övergångskläder”, eller vårkläder helt enkelt, och hittade en hel del riktigt snygga grejer på Mounis. Bland annat den här svarta tröjan som jag allvarligt funderar på att klicka hem. Den är i 100% acryl av märket B.Styled, designad Denise Lopez. Jag tycker den är klart toksnygg!

 

 

 

 

 

fashion2

 

För lite kyligare vårkvällar ser den här tröjan helt underbar ut! Och jag gillar färgerna. Förstås.. smiley Över huvud taget så gillar jag den här modellen på tröjor, lite längre, slimmade men ändå mjuka, längre ärmar och gärna V- eller U-ringade. Även denna tröja är i 100% acryl av märket B.Styled men designad Carmen Da Sanchez.

 

 

 

 

 

 

 

fashion3

 

 

 

Ytterligare en tröja, sjukt snygg! Dom är faktiskt likadana, bara olika färg och ändå får man helt olika känslor av dem. Jag älskar båda två och skulle aldrig kunna välja. Den mörka ser nästan brun ut, men den är svart. 100% acryl även här, designer; Sexy Foxy Sandra, märke B.Styled. Dom här tröjorna funkar ju hela året. Helt klart ett måste ha.

 

 

 

 

 

fashion4

 

Sedan hittade jag även ett par toksnygga byxor som skulle passa ypperligt in i min garderob. Jag brukar inte vara så himla mycket för vita byxor, bortsett ifrån mjukismyxor, men dom här tyckte jag var grymt snygga. Dom kritstrecksrandiga kanske är aaaningen för låga i midjan för mig, men asch, dom är coola helt klart!smiley De vita är designade Jasmine och är för närvarande sänkta i pris från 699:- till 399:-, och de randiga är designade De Santos.

 

 

 

 

fashion5

 

 

Ytterligare ett måste i min vårgarderob är de här svarta byxorna, likadana som de vita ovan. Kanske ett ännu större måste ha än vita faktiskt. Jag har knappt några snygga svarta byxor kvar, så det är något jag varit på jakt efter länge. Dom här ser inte fel ut.

Samtliga plagg kommer ifrån Mounis.com

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...