Allmänt

En kopp lunchte…

teatime8

 

Hej på er därute!

 

Idag är det ju riktigt skönt ute. 😀 Bara -3,5 här. (tänk att jag nånsin skulle säga ”bara” om minusgrader..haha). Hur som helst, det är första dagen på flera veckor som Loxy inte fick köldkramp ute och det känns så himla skönt! Hoppas det fortsätter så.

Jag har ägnat förmiddagen åt att prata i telefon så jag har inte fått mycket gjort här idag. Vissa dagar är helt otroliga – det verkar som om varenda människa får för sig att just nu måste jag ringa Indra. Och jag hinner inte ens ladda telefonen mellan varven så det rings omväxlande på hemtelefonen och mobilen. *Skratt* Men jag har i allafall fått klart en ny uppsättning gelénaglar, sånt kan man göra även om man pratar i telefon. 😉 Men jag borde nog skaffa ett headset till hemtelen. Det hade nog sparat min nacke litegrann om jag slipper sitta med luren fastklämd mot axeln. 😛

 

Men nu ska jag först ta mig en kopp te, och sen ska jag lägga mig och vila en stund och samla lite ork till eftermiddagen. Jag har inga direkta planer för resten av dagen, men förhoppningsvis kan jag göra något annat än att ligga och sova i allafall. Gårdagen var verkligen bara så trist!

 

Ha en fortsatt fin dag därute alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...