Allmänt

Migrän hela dagen…

migran-igen11

Ja, hej på er därute!

 

Kikar bara in en liten snabbis för att tala om att jag lever – om än nätt och jämnt. Jag har legat hela dagen i migrän igen, och den här gången var det lite mer långdraget och envist naturligtvis. Jag misstänker att det bröt ut på grund av åskan i natt, men det spelar ju egentligen mindre roll. Nu hoppas jag bara att det går över snart.

 

Hoppas ni har haft en bra dag därute, även om solen gömt sig för ett tag. Här i Borås har vi bara haft mellan 15-17 grader idag plus regn och blåst. Ganska skönt för mig idag förstås, men jag hoppas ju förstås att värmen och solen kommer tillbaka snart. 🙂

Ha nu en skön eftermiddag och kväll, och så återkommer jag när jag mår bättre.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Det har varit huvudvärksväder här också så det är skönt att regnet kom.. kram!

Kommentarer är stängda.