Allmänt

Mysig tjuvstart på min födelsedag igår! :-)

birthday11

***

Hej hej därute alla, denna fädernas dag! 🙂

Idag har jag en riktigt behövlig vilodag. Jag har haft mycket omkring mig och dåligt med sömnen i flera dagar, så jag behövde verkligen denna lugna och medvetet sysslolösa dag. Igår morse gick jag upp och satte igång att baka kl.06, efter bara nån enstaka timmes sömn på natten, och sen höll jag igång precis hela dagen. Tårtorna – två sådan som här ovan – gjorde man inte i en handvändning kan jag lova. 🙂

Jag ska återkomma till dessa senare för självklart ska ni får recepten, både på själva kakan och fyllningarna, plus en länkhänvisning till underbart duktiga Orsi’s sida där jag har lånat receptet, tips och annan inspiration ifrån. 🙂

***

birthday2

***

Fotona är under all kritik tyvärr, tagna med iPhonen eftersom blixten lagt av på min älskade systemkamera. Men det blev lite bilder från gårdagen i allafall. Och framför allt var det en jättemysig dag. Jag tycker alltid det är lika kul när mina syskon och syskonbarn kommer hem hit, och så Håkans barn och barnbarn. Jag skulle egentligen velat ha alla här på en gång med det finns ju bara ingen plats! Hur gärna jag än vill, så slutade även detta lilla kalas med att jag satt med mina släktingar på ovanvåningen och Håkan med sina på nedervåningn. Nästa gång blir det långbord där nere, så enkelt är det!

***

birthday3

***

Det var mycket stoj, påhitt, spring och barnabus. 🙂 Men föräldrarna höll god koll på sina små telningar så inget gick sönder i allafall. Jo, möjligtvis min brutna lilltå. Igen! En av de små bedårande hoppetossorna landade just på min brutna tå, till min stora chock och fasa! Men det kunde ju inte hon veta, så det är bara att halta runt ett tag till. 🙂

***

birthday6

Lilla Saphira lade förstås omedelbart beslag på mina Bukowskikaniner i soffan, drällde choklad överallt och hördes hela tiden. 😀 Tokan! <3 Att en sån liten varelse kan låta så mycket! Haha!

***

birthday4

Även lilla Nike var i full fart i mammas knä, och flinade upp sig så fort jag gick förbi. 😀 Så himla go så det inte är klokt! Hon hade på sig en klänning som mamma Maria sytt åt henne i likadant tyg som i Håkans toppluva som han fick i fars dag-present. 😀 Min söta mössa får ni se senare

***

birthday5

***

Goa grabben Oliver var trött idag och inte på jättehumör hela tiden, så av den orsaken fick jag inga kort på honom igår. Det spelade ingen roll egentligen, för övriga foton blev av så dålig kvalité på grund av den försbaskade kameran att jag egentligen borde ha hoppat över fotningen. Men jag valde ändå ut några, och sen stal-lånade jag helt fräckt ett kort ifrån Olivers föräldrar på fb. 😉 Hoppas det var okej..? 😉

***

presents

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...