Allmänt

En tokglad dag med Saphira! :-)

image

God söndagsmorgon i regnet alla! 🙂

idag blir det en lugn dag för oss stackars sjuka och slutkörda gamlingar. Haha! Vi hade nämligen en dag på stan med Saphira igår! 😀

Både Håkan och jag blev ordentligt sjuka i veckan som var, först han och sedan jag, så jag har varit lite orolig att jag inte skulle hinna bli tillräckligt bra för den här dagen. Men jag stod ju upprätt i allafall så jag tänkte, att sitta och titta på en film är väl knappast några problem. Men då hade jag glömt min kära systerdotters superenergi… 😛

image

image

Vi skulle gå på bio var det bestämt, på Hitta Doris. Mitt första misstag var att köpa en alldeles för stor dricka till Saphira.. Enligt Håkan sprang vi på toa minst fem gånger första timmen – och säkert lika många gånger andra timmen. 😀 Filmen var sådär måste jag säga, lite småseg för att vara den typen, jag hade större förväntningar än så.

image

Men Saphira verkade nöjd i allafall även om hon också blev lite rastlös i mellanåt. Jag tror hon har sett bättre filmer även hon faktiskt. 😉

Hon var mest intresserad att att kolla på sin nya klocka som hon fick innan vi åkte som jag beställt åt henne, och att springa på toaletten förstås. 😀 Hon käkade upp hela sin popcornbunke och typ halva Håkans sourcremekringlor och drack typ en liter cola på bion innan vi drog vidare till Mc Donalds.. Haha! Hur mycket tror jag att en unge äter egentligen? Hehe!

image

Här fick hon i sig en halv fanta och min halva milkshake, resten fick vi ta i en doggybag..förutom några av hennes chicken nuggets som hennes åpna moster åt upp..haha! Hon verkade mest intresserad av leksaken hon skulle få i sin Happy meal.

I kassan släppte hon bästa kommentaren som fick både personal och kunder att garva. Håkan hörde inte riktigt vad kassörskan frågade och velade lite med sin beställning. Saphira tittar häpet på mig och frågar undrande: Ehh..har han aldrig varit på Mc Donalds eller??

Haha! Donken-generationen! 😀

***

Efter en livad stund på mc donalds var det dags att vandra genom halva staden till Hemmakväll för att köpa damens lördagsgodis till kvällen. Där lurade hon förstås häcken av sin svaga moster och knallade glatt ut med en megapåse godis som räckte till både henne själv, mormor och mamma, när hon kom och hämtade henne på kvällen. 😀 Sedan var det dags för en promenad genom stan igen, tillbaka till bilen, och självklart med ett stopp på Viskans toalett. Nästa gång får hon törsta ihjäl i stället tror jag. Hahaha! 😉

Men vi hade en superrolig dag med goa Saphira och hade vi bara varit friska, Håkan och jag, så hade vi behållt henne resten av kvällen också, tills syrran slutade jobba och skulle hämta henne. Men nu var vi både sjuka och helt slut så Saphira tillbringade ett par timmar hos mormor innan hemgång.

En jätterolig och intensiv dag som verkligen satte fart på Håkan och mig..haha! Men hur i hela världen kan en liten unge prata så mycket??? Jisses! Och hade jag bara haft en fjärdedel av hennes energi så hade jag varit maratonlöpare eller nåt. 😛

***

Idag blir det i allafall vila så jag kanske blir av med huvudvärk, förkylning och öronvärk, och så ska jag bort till syster yster på jobbet och hämta en hostmedicin hon har tagit med till oss idag. Det blir en PLL-maraton idag tror jag. Jag ligger flera avsnitt efter syrran så jag måste hinna i kapp henne..hehe!

Jag återkommer lite senare med en sammanfattning av senaste tidens händelser under mitt lilla bloggupplägg. Om ni tycker det ser annorlunda ut här på bloggen så beror det på att jag har börjat blogga på min nya ipad pro med tangentbord, och jag har inte riktigt lärt mig bildhanteringen där ännu. Min superbraiga bloggapp som jag alltid använt har slutat ges ut till min stora förtvivlan, så jag måste hitta en ny bra och lätt app, men samtidigt med många funktioner. Ska kolla runt lite på appstore senare.

Ha nu en kanonfin söndag alla och sörj inte sommarvärmen allt för mycket utan passa på att njuta av en mysig innesöndag med en bra film i stället. 🙂

På återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...