Allmänt

Djupa grubblerier… haha!

mammavisit1

 

Hej på er alla!

 

Då har första delen av den här dagen gått. Jag har haft mamsen och Pellisen här på fika efter deras dagliga förmiddagspromenad, men vi hade även lite saker att fixa med. Nu är det klart och jag är toktrött i huvudet efter allt prat. *s* Men det är väl kanske inte så konstigt efter bara 3 timmars sömn ungefär. 😉

 

Jag funderar på hur jag ska göra nu. Ska jag vila en stund så jag orkar göra något över huvudtaget i eftermiddag och kväll, eller ska jag försöka hålla mig vaken med risk för både huvudvärk och att jag brinner av klockan sju ikväll och vaknar vid tre i natt igen? Lätt val va? 😛 Jag har några samtal att ringa också, som jag har missat nu på förmiddagen, men jag undrar om inte dom måste vänta lite. Det lutar åt åtminstone en timmes vila först. Intressant att läsa mina grubblerier va?! Haha!

 

Hoppas ni har en fin dag därute i solen i allafall. Det är ju ganska skönt i dag även om det är minusgrader. Men jämfört med det vi har haft tidigare, så är det ju riktigt varmt idag. 😀

 

Ha en fortsatt fin dag, så återkommer jag lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Dennis säger:

    Va fin mamma är på kortet:) Ser ut som 25 igen…Hehe

Kommentarer är stängda.