Allmänt

Glammiga pudlar till mamsen.. ;-)

strapya1

 

Dagens Vill ha kommer ifrån Strapya.com, en japansk webbutik med massor av ursöta saker! 😀

Jag vet inte om man kan beställa till Sverige, men det går förstås alltid att kolla upp. För jag skulle hemskt gärna vilja beställa en sån här liten pudel till min mamma. Och de här pudlarna är bara en grej av alla gulliga småprylar som finns i shopen. Om inte annat så kan man ju gå in och njuta av allt som finns och gräma sig över att det inte finns lika mycket såna här saker i Sverige. 😉 Jag skulle nog lätt kunna förköpa mig på en massa såna här onödiga sötsaker. 😛

 

Skulle jag åka till nåt av de här asiatiska länderna någon gång så skulle jag förmodligen tvingas betala en kraftig övervikt på flyget…*s*

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Vilka häftiga!!!!! 🙂

Kommentarer är stängda.