Allmänt

Solig men kall morgon…

morgontrott1

 

Hej hopp alla!

 

Då var det en ny morgon och jag fick sova hela tre timmar i natt! Tjoho! 😀 Så mycket sömn hade jag inte väntat mig att få i natt. *s*

Jag sitter här med mitt hjärta och försöker komma på en slogan för en tävling, vilket är det absolut värsta jag vet! Jag var faktiskt en riktig j***l på att rimma och dikta när jag var yngre, men det var så många år sedan att det helt har försvunnit ur min kunskapsbank. 😛 Mormor lärde mig att dikta nästan innan jag lärt mig skriva, hon var så himla duktig på det där. Och det var även min mormors syster och både min moster och min mamma har diktat mycket, och bra också. Ett släktdrag kanske? 😉
Men som sagt, nu för tiden står det totalt still när jag ska komma på något. Man måste verkligen underhålla hjärnan för att inte sånt där ska försvinna. Nu måste ju inte en slogan nödvändigtvis rimma, men utan är det ännu svårare tycker jag. Jaja, jag har lite tid på mig att komma på nåt. =))

 

Vad händer den här dagen då? Ja, än har jag ingen aning och jag vågar inte planera heller. Vid den här tiden igår mådde jag relativt bra, men fram emot förmiddagen hade huvudvärken slagit till igen och jag är rädd att det blir likadant idag om jag bestämmer mig för något. Så jag avvaktar en stund och ser hur det blir lite längre fram. Jag har ju trots allt inte sovit så där väldigt mycket i natt. Men en sak ska jag pilla med idag och det är vår stationära dator som verkar ha lagt av helt. Jag kan inte starta Windows så jag måste försöka ta mig runt och in i datorn för att fixa till det här. Jag måste ha ut datan som ligger på hårddisken ifall datorn har gett upp.

 

Så det är vad jag ska sätta igång med nu. Hoppas ni får en fin dag därute. Det är kallt men solen lyser idag och himlen är blå. Bara en sån sak gör ju att man blir på riktigt gott humör. 😀

Må så gott alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. veronica säger:

    YXA OCH VINKELSLIP….uiiii<3

Kommentarer är stängda.