Allmänt

Natti natt mitt i natten… ;-)

tecknad-natti1

 

Det är väl en smula sent att säga god natt klockan tre på natten kanske. 😉

Men nu ska jag gå och lägga mig i allafall, för femte gången i ordningen eller nåt. Det är absolut omöjligt att sova i natt. Ibland brukar jag ju åtminstone slumra litegrann i mellan varven, men i natt är jag totalt klarvaken hela tiden. Och det är något irriterande eftersom jag vet hur morgondagen kommer att bli. Seg, virrig och med huvudvärk och jordens sömnskuld. Men vad ska man göra? Jag kan ju inte be nån klubba ner mig liksom. Eller kan jag..? Hehe! 😛

 

Hoppas ni sover gott därute i allafall. Jag har fått gjort en hel del med mina stökiga fotomappar på datorn, så jag är ganska nöjd med natten ändå. *s* Men nu skulle jag verkligen behöva sova ett par timmar.

Vi får väl se om jag är här om ett par timmar igen, eller om jag har turen att brinna av och inte dyker upp förrän fram emot lunch nån gång.

Må så gott i allafall, och ha en fin morgon alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...