Allmänt

Ny vecka

loxymorgon581

God morgon på er därute alla!

Då var det måndag igen och en ny vecka. Hjärtat har precis åkt iväg för att serva Harleyn och själv har jag placerat mig vid datorn, laddad med kaffe och en lista på de saker jag ska klicka hem ifrån Ebay idag. 😀 Det är ju så tråkigt lång leveranstid ifrån Hongkong så det är lika bra att beställa det man ska ha med en gång. Jag har redan nu väntat snart två veckor på en beställning därifrån, men jag hoppas det kommer nu i veckan.

Vad händer annars idag då? Ja, ett nageljobb har jag förstås. 🙂 Och sedan ska mamsen komma hit på lite 11-kaffe och titta på foton på min systers nya hem som hon snart flyttar till. Ett helt otroligt vackert hus och med underbart stall och andra ekonomibyggnader, som gjort för syrran och hennes familj. 😀 Förresten, appropå syrran så måste jag ju bara få visa min äldsta systersons nya leksak!

fyrhjuling11

Haha! Sååå himla cool!! 😀 Förstår att Hugo är grymt glad över den här! 😀

Men nu ska jag ta och gå en liten tur med lilleman tänkte jag, och sen är det dags att sätta på kaffepannan och ta fram lite fikabröd tills mamma kommer.

Hoppas ni får en fin måndag därute alla och på återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Dagens blogg är igång igen, så in på min blogg och anmäl dig nu!!

    Länk: http://hhafstrom.blogspot.com/2011/09/dagens-blogg-vinnarna.html

Kommentarer är stängda.