Allmänt

Testar med nytt modem

formiddagslox1

 

Hej hej på er!

 

Då fick jag äntligen lite tid att slå mig ner vid datorn. Jag var sjukt trött igår och sov hela natten fram till halv tio idag, så nu måste jag väl ändå ha tagit igen lite förlorad sömn. Känner mig bra mycket piggare i allafall. 🙂

 

Jag hade fått en kommentar från ComHem på mitt inlägg från i förrgår, så idag kontaktade jag teknisk support och fick prata en med supertrevlig kille där. Att det är något som inte stämmer helt är ju klart, men för tillfället har vi ju fungerande uppkoppling och då är det ju omöjligt att se vad problemen är bara utan vidare. Men självklart ska ju inte bredbandet ligga nere titt som tätt under veckorna, det är ju inte normalt.

Nu bestämde jag mig i allafall för att ändå ge ComHem en chans till.  När det funkar så funkar det ju klockrent, så helst vill jag slippa krånglet med byte av leverantör. Man vet vad man har osv.. 😉

I allafall så kommer jag få ett nytt modem i dagarna, ett med inbyggd router, så ska vi se om det hela funkar bättre med detta. Nya kablar kanske blir nödvändigt, och hjälper inte detta så kommer en tekniker skickas ut för att kontrollera uttag och slingan till vår lägenhet. Som kompensation fick vi ett snabbare bredband, från 24 till 100, men till ett lägre pris.

Allt det här låter ju jättebra, men det är ju såklart under förutsättning att det inte krånglar. Jag har ju ingen större nytta av en toksnabb uppkoppling om jag inte har nån uppkoppling…typ. 😉

Men nu ger vi det en chans till och hoppas på det bästa. Fortsättning följer… *s*

 

comhem_small

 

Nu har Håkan åkt iväg till mc-lokalen för att fixa med mitt utsug till nagelbordet, och själv ska jag sätta mig i nagelhörnan och fila bort gelé. 😛 Jag vill gärna ha det gjort idag, så jag slipper få panik på torsdag när det ska vara borta. *s*

Jag återkommer lite senare, med alla försenade foton ifrån tårtkalaset hemma hos brorsan i lördags. Men nu måste jag komma igång lite här hemma först, hela den här morgonen har kommit på sniskan för mig.

Ha en fin måndag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...