Allmänt Djur

Toknyfiken kisse… ;-)

bella1

 

Hej på er därute alla!

 

Nu verkar det äntligen som att bredbandsuppkopplingen funkar som den ska igen. En liten stund i morse var den ju igång, jag hann ju med ett morgoninlägg och en stunds telefonsamtal med kompisen Veronica. Men sedan lade det av igen och kom inte igång förrän nu frampå kvällen. Vi får väl se hur länge det varar nu.

I allafall åkte vi ju till Alingsås idag, för att hälsa på Håkans son Peter och hans Jenny. Vi hade ju lilleman med oss, och när vi kom dit så drog sig deras två äldre katter sig värdigt undan till sovrummet. Men det gjorde inte lilla Bella – som visade sig vara den absolut mest nyfikna lilla katt vi nånsin stött på. Haha!

 

bella2

 

Hon skulle bara fram till Loxy, till vilket pris som helst! Loxy var i början bara lite irriterad men blev mer och mer sur på denna lilla envisa katt. *skratt* Jag fick stå med honom på armen mitt i rummet, så långt ifrån bokhyllor, bord och stolar som jag bara kunde komma, eftersom hon försökte hoppa upp på dem och sedan vidare över på mig – om hon hade möjlighet. 😛 Loxy fräste och spottade och lät som ett gammalt tröskverk när hon gjorde sina små framrusningar. Jag har aldrig varit med om en så tuff och envis liten ungkatt. Ja, det skulle ju vara brorsans katt Tilda då, som faktiskt gjorde samma sak i går när vi var där. 😀

Här ovan sitter vi vid köksbordet och Bella försöker då och då lägga upp en smygtass på bordet för att komma närmare Loxy. Hehe!

 

bchoko1

 

På bordet stod förövrigt en sjukt god chokladtryffeltårta som vi festade på till kaffet. Jag skäms över att erkänna att jag faktiskt klämde i mig två bitar, men då höll jag nästan på att spricka också. Haha! Den var grymt mastig men såå himla god!

Peter fyllde ju år i fredags och igår hade dom 30-årsfest för honom som även vi skulle ha varit på egentligen. Men tyvärr jobbade ju Håkan så vi missade festen, det var därför vi åkte dit idag i stället. Det blev dock ett ganska kort besök idag, alla var lite trötta – både på grund av sömnbrist, jobb och fest. 🙂

 

bella3

 

Innan vi skulle gå så langade jag över Loxy till Håkan en stund så jag skulle få kela lite med goa Bella. 😀 Hon är som sagt en ytterst tokig, nyfiken och busig liten kattfröken men otroligt kelig och tillgiven. Och dessutom van vid att sitta uppe på axeln, något jag inte var helt beredd på. 😛

Hon har ett så charmigt sätt att ge en puss på näsan när man håller henne i famnen och det var detta jag ville att Jenny skulle ta kort på. Men det blev inte riktigt så eftersom Bella hade egna idéer om vad hon ville göra. 😉

 

Avslutningsvis måste jag ju bara visa er några bilder från när vi var på väg ut till bilen i Alingsås. Där fanns ingen snö!! Det var helt bara gräsmattor, vägar och trottoarer. Det enda man såg i snöväg var några få små smutsgrå högar som även de var på väg att försvinna. Det var +8 grader – hur skönt som helst – och man fick verkligen vårkänslor när man gick därute. Bara fyra mil senare, när vi kom till Borås, hade termometern sjunkit 3-4 grader och det var decimeterdjup snö på parkeringar och gångvägar och snön låg tjock i skogar och på gräsmattor. En sådan extrem skillnad!

 

ali1

 

ali2

 

ali3

 

 

Men nu är det softardags för mig. Jag är inte så säker på att jag orkar hålla mig vaken så länge till, så antagligen blir det en riktigt tidig kväll för min del.

I morgon kommer min farbror hit och hälsar på, och sen ska jag ägna några timmar åt filning i nagelhörnan. 🙂

 

Ha nu en fin söndagskväll alla och sov så gott när det är dags!

På återseende i morgon – då kommer även fotona ifrån besöket hos min bror.

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Skön katt!

  2. Nicole säger:

    grymr fina bilder på dig sis <3

Kommentarer är stängda.