Allmänt

Missade lilltjejen..

saphirabak1

God eftermiddag på er!

Jag har gjort ett tappert försök att vila i ett par timmar med nya öronproppar men det är bara att ge upp. Med det livet som förs här nere absolut hela tiden så kan inte ens en sten få lugn och ro. Nu ska jag snart ta fram lite mat i stället och så lägger jag ner det här försöket.

Helt ifrån det ena till det andra – jag missade ju att träffa Saphira härom dagen. Mamma hade henne några timmar medans syrran gjorde ett eller annat, men själv var jag förstås genomförkyld och fick hålla mig på långt avstånd från lilltösen. Nu åker hon till sin pappa idag, men nästa vecka ska jag verkligen se till att träffa henne. Men det är även längesen jag träffade Evelyn nu, för att inte tala om Hugo och Hampuz. Det skulle vara roligt att få ha en hel syskonbarndag nån gång, med hela gänget. Om jag skulle överleva en sån sak… Haha!

Nehepp, nu ska jag koka lite vaniljte och dricka medans jag fixar middag.
Ha det bra alla och på återseende senare!

Cherlindrea – från iPaden eller iPhonen

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...