Allmänt

Smyckesvisning ikväll..

smycken13

God kväll på er alla!

Det börjar närma sig sovadags för min del, för jag har en lång och intensiv dag framför mig i morgon. Det har varit ganska intensivt idag också. Jag bakade smarriga blåbärscupcakes med vit chokladfrosting på förmiddagen, och senare var det dags för smyckesvisning av Maikos smycken hemma hos mamma. Vi har haft en riktigt mysig kväll med massa prat och massa vackra smycken och hela fyra snygga armband fick följa med mig hem ikväll. 😀 Dom får ni se i morgon när jag har fotat dem, men här kommer i allafall lite foton från kvällen.

***

smycken22

Lilla Caspian var med och beundrade grannlåten och flyttade från famn till famn, och likaså gjorde Loxy. 🙂

***

smycken31

***

Både köksbordet och vardagsrumsbordet såg ut som rena gotteborden, och där fanns massa nyheter sedan förra gången vi var på visning.

***

smycken41

***

Mellan smyckesprovningarna fikades och pratades det, en riktigt trevlig och tjejig kväll helt enkelt. 😀

***

smycken51

***

Vovvarna var kanske inte lika roade men med skulle de vara i allafall, gärna i centrum. 😉

***

Det var lite pics ifrån kvällens visning. Jag valde att göra collage eftersom det blev såpass många bilder. Gå gärna in och kika på Maiko Design’s webshop om ni vill titta närmare på smyckena.

Nu ska jag förbereda mig för natten och morgondagens massa göra-saker. 🙂 Ha en fortsatt fin kväll alla och en god natt när det blir dags. Jag kikar in i morgon i mån av tid. På återseende då!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...