Allmänt

Pirates of the Caribbean – I främmande farvatten

collage-pirates1

 

God kväll på er alla!

 

Då var vi hemma igen efter vårt biobesök. Och filmen var såå bra!! 😀 Men så är vi enormt förtjusta i alla Pirates-filmerna också, både Håkan och jag, och det var enormt häftigt att se den här senaste i 3D med riktigt bioljud. 😀 I början var jag lite småskeptisk och undrade om det här bara skulle bli en dålig uppföljare som så många andra dåliga uppföljare. Jag saknade många rollfigurer som inte var med i denna sista film, och jag undrade om dom skulle lyckas få någon fart i den. Jag kan tänka mig att det är delade meningar om hur bra den är, men jag tyckte som sagt att det var klart godkänd, även om den kanske inte nådde upp till samma nivå som de första.

Personligen gillade jag inslagen med lite sagoliknande saker, som t.ex. alla sjöjungfrur. 😀 Jag gillar ju både sådana och älvor och jag tyckte de hade gjort dem så himla bra! 🙂 Jag tyckte även om historien mellan sjöjungfrun och människan, som inte tog över men ändå fanns där som ett romantiskt inslag.

Jack Sparrow hade sina härliga kommentarer och egna sätt som vanligt men jag fick känslan av att han hade mer repliker i den här filmen. Eller ja, han pratade mer och även mer sammanhängande på nåt sätt. Eftersom inte Orlando Blooms rollfigur, som pratade mycket i tidigare filmer, fanns med så var det Johnny Depp som hamnade ännu mer i fokus, även i dialoger. Och det var riktigt kul att se. Hans motvilliga känslor för Angelica – Penelope Cruz – var också kul att se.

 

Jahapp, jag är verkligen ingen höjdare på att skriva filmrecenssioner men så här tyckte jag om kvällens film i allafall. 😀

Nu ska jag slappa i soffan, äta upp mitt biogodis som blev över och bara softa tills det är sängdags. 🙂

Ha en fortsatt fin fredagskväll alla och sov så gott när det är dags!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Den måste vi se:)

Kommentarer är stängda.