Allmänt

Slut på helgerna…

frysloxy1

 

God morgon på er därute!

 

Då var den sista helgdagen över för den här gången. Idag borde jag väl plocka undan alla julsaker, men jag har lika svårt för det varenda år. *s* De flesta har redan tröttnat på dem vid det här laget, men så länge det är vinter och snö ute så tycker jag det är så himla mysigt med alla ljus från granen, stjärnor och ljusstakar. Eventuella tomtar och liknande kan jag klara mig utan, men granen..! Jag älskar den och jag älskar att tända den på morgonen och sitta och njuta av glittret och glimrandet i alla kulor och prismor. Men det är väl dags ändå antar jag… *suck* Nu skulle jag velat ha en helt ny uppsättning med gardiner, kuddar, lampskärmar och liknande att byta till så man kan glädja sig åt det i stället. Det finns inget tråkigare än att försöka hitta något ”tillfälligt” i gardinväg som man kan ha uppe tills det är dags för vårgardinerna. Men som tur är har jag fått låna en helt underbar gardinuppsättning till vardagsrummet av goa Veronica, så där kan jag i allafall sätta upp något ”nytt”. 😀 Sen ska jag skicka in en beställning till Jotex nu, på gardiner, kuddöverdrag och tyg på metervara till både köket och vardagsrummet. Det ska bli så kul när det ska upp i vår. Jag ska visa lite bilder på det sen. 🙂

 

Idag hoppas jag verkligen att mitt paket med nageldekorationer kommer! Jag skickade in beställningen ett par dagar efter jul och har inte sett eller hört något än. Det har ju visserligen varit helger, men i vanliga fall är dom toksnabba på utskick därifrån så nu börjar jag verkligen undra vart det håller hus. Jag gjorde ju en beställning samtidigt till Nelly.com, och dom sakerna kom redan efter två dagar. Så nu tycker jag verkligen att dom har haft tillräcklig tid på sig, helger eller inte.

 

Så förutom att dansa ut julen så ska jag förhoppningsvis pyssla lite med en ny nageldesign idag. Och så blir det en stunds psykisk aktivering med Loxy också tänkte jag. Han får ju inte ens hälften av den motion han behöver nu, när det är så kallt och så mycket snö. Vi kommer ju ingen vart förän kramperna sätter in. Så jag börjar bli mer än orolig för att han inte rör på sig. Idag blir det till att plocka fram Nina Ottosson-spelen och lite annat så han åtminstone får bli lite trött i huvudet. 😀 Det är synd bara att det är godis inblandat i de där, för det är det sista han behöver just nu. Han har åter igen ökat i vikt, naturligt kanske eftersom han knappt rör på sig nu. Jag undrar om jag inte ska ta en liten tur till Clas Olsson också idag. Jag har hört att dom ska ha en riktigt bra hundflytväst där, så lilltjockisen kan motionssimma i badkaret. 😛

 

Men än har varken han eller min kära sambo vaknat än, så nu ska jag först ta mig en kopp kaffe till och kika runt en stund på bloggar och lite annat.

Hoppas ni får en fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  God morgon!
  Jag har så smått börjat plocka undan lite av julen här hemma. Fönsterbelysningen brukar jag lämna till sist, det blir ju så mörkt utan den!

  Ha en bra dag!
  Kram!

 2. säger:

  Ja, det är mysig med all mysig belysning man har kring julen, men man får väl ersätta med nått annat som är lika mysigt:) Jag tycker det är svårt att veta med vad dock:)

 3. säger:

  Jag har precis beställt vårgardiner på Jotex:)

 4. Go morron. Ja, nu va helgerna slut, å jag å flickorna är själva hemma för första gången sen M gick på ledighet. De vill säga, helgen före julveckan. Så de känns lite konstigt att vara själv igen.

  Appråpå julsaker, jag är en sån som vill plocka bort att så fort annandagen tagit slut. Bort med allt som påminner om jul, å fram med sånt som är lite mer nyår. Jag gillar julen, tycker de e mysigt med allt, men efter annandagen så har jag verkligen lessnat!

  kram å hoppas du får en bra dag

Kommentarer är stängda.