Allmänt

Hemma igen och upptinad… ;-)

pellisprick13

 

God kväll på er alla!

 

Då var vi hemma och har slagit oss ner i soffan i väntan på kvällens film på 4:an, ”Sprängaren”, som vi tänkte se ikväll klockan 21.
Vi har förstås varit hemma en stund redan, men jag har inte hunnit sätta mig vid datorn förän nu. Vi har ätit lite, och sen har Håkan hjälpt mig att sätta i hårfärgen, så nu väntar jag bara på att få skölja ur eländet. Jag avskyr den där stunden när man har färgen i håret. Av någon underlig anledning så kliar det alltid överallt i skallen och alla andra ställen där det ligger färgklibbigt hår i vägen. *s*

 

Hur som helst – jag fick inte sovit något på eftermiddagen idag, men jag åkte ändå ner till stan. Och det är jag glad att jag gjorde. Mamma och Pellisen var här uppe hos oss och gjorde Loxy sällskap medans vi stack iväg. Och vilket helt fantastiskt fyrverkeri! Det måste varit något av det mäktigaste jag har sett. Dom sköt upp raketer ifrån tre olika ställen på samma gång, Åhlénshusets tak, Grand Hotells tak och ett berg mitt i stadsparken. Vi stod precis nedanför det berget och hade en otrolig sikt åt alla håll. Men faktum är att det nästan kändes lite obehagligt med de närmaste fyrverkerierna. De var för nära över oss, man fick nästan en känsla av att man borde åka hem och leta efter brännhål ifrån gnistor i kläderna. 😛

Jag tog en massa foton med kameran inställd på serietagning, men jag har ingen aning om hur de blev ännu. Kameran ligger fortfarande i väskan och vänjer sig vid temperaturskillnaden så det inte ska bli kondens i den. Det snöade hela tiden och det var absolut svinkallt! Jag kunde knappt röra mina fingrar när Veronica packade upp kaffetermosen. Men trots att det var en riktigt tokkall vinterkväll så var det jättemysigt att stå där i mörkret bland allt folk med kaffekoppen i handen och titta på det här otroliga skådespelet.

Precis efter fyrverkeriet släcktes alla träden i stadsparken ned, så nu är det ett år kvar tills nästa gång dom tänder upp dem. Det ska bli kul att se hur många nya träd som har tillkommit då. 😀

 

Jag lägger upp lite foton senare om de är något att se, och jag ska även försöka få upp ett litet videoklipp ifrån kvällen, för vi hade både vanlig kamera och videokameran med oss. Den sistnämnda dog dock batterierna på efter bara några minuter tyvärr. Jag får se om det blev något när jag har lagt över filerna.

Men nu måste jag skölja ur hårfärgen om jag inte ska bli skallig. *s*

Ha en fortsatt mysig kväll alla, och på återseende!

 

pellisprick21

 

Sötaste Pellispricken är kvällstrött… 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Hejsan!
    Riktigt mysiga goskort!

    Ha en fortsatt fin kväll!

    /Linda

Kommentarer är stängda.