Allmänt

Nya saker från Poshpooches.se

ppnytt1

Idag hoppas jag att Loxy’s nya sele kommer. smiley Jag har beställt en ny Puppia-sele från PoshPooches.se och den skickades härom dagen, så den borde komma idag om jag har tur. 🙂 Jag har beställt den rutiga här på bilden, och jag stod länge i valet och kvalet mellan en blå och den här rosa. Men det blev en rosa till slut, eftersom jag tyckte Loxy passade så fint i sitt rosa halsband som han vann på just Poshpooches för ett par veckor sedan. smiley Men det lutar starkt åt att det blir även en blå senare. Jag tycker dom här Puppia-selarna är såå himla fina!

Den regnbågsblå selen har mamma beställt till Elliot och den är skickad tillsammans med min, så jag kan tänka mig att även hon går och väntar ivrigt nu. 😉 Dock upptäckte vi försent, både mamma och jag, att det fanns väldigt fina matchande koppel också. *s* Så nästa beställning kommer att bli varsitt koppel till nya selarna. smiley

ppnytt2

I nästa vecka väntar jag min nya tröja till Loxy. Jag hittade den här ljuvliga lilla saken på Poshpooches men här blev det ingen rosa variant. (Kors i taket..haha!) Jag fastnade för den ljusblå som jag är övertygad om att Loxy kommer att bli toksöt i! smiley

ppnytt3

Tillsammans med tröjan kommer jag även få min andra beställning; denna otroligt söta lilla klädhängaren till Loxy’s kläder. smiley Just nu upptar faktiskt hans grejer en hel avdelning i en av våra garderober, en plats som jag skulle behöva till andra grejer, så den här kommer bli perfekt till hans saker. Dessutom kommer den att passa perfekt i vårt vita sovrum med rosa detaljer. smiley Sex stycken galgar medföljer hängaren, men man kan även beställa fler lösa galgar om man behöver. Hängaren finns även i vitt och ljusblått. Från Poshpooches.se.

Så nu ska jag kila ner till brevlådan och se om det har dykt upp något idag. Återkommer förstås med foton på Loxy i nya sakerna när dom har kommit. =))

Kika gärna in på Poshpooches.se och kika på övrigt sortiment.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...