Allmänt

Vill ha sol och värmen!

loxygrass1

 

God morgon på er i gryningen!

 

Eller ja, nu har det ju blivit mer morgon än gryning egentligen. Jag har haft en sömnlös natt här hemma, så vid halvsextiden passade jag på att gå upp och säga hej då till min käre innan han åkte iväg till jobbet.

Nu har jag suttit och kikat på massa foton och försökt få lite ordning i kaoset. Men det har jag försökt förr utan större resultat. 😛 Jag tror jag ska lägga ner det fallet tills vidare, och i stället gå och lägga mig en stund till. Min syster Nicole kommer hit idag för att få fina naglar till sin första dag på nya jobbet efter helgen, och då vill jag gärna vara fit for fight. Något som inte är helt säkert som jag känner mig nu. *s* Måste nog sova lite först ja.

 

Hoppas ni får en underbar lördag därute i allafall, och ta vara på dagen vad vädermakterna än har att bjuda på. Nåt kan man säkert hitta på, även om det skulle tokregna. 😀 Jag vill gärna ut på lite turer med Loxy men hur kul är det när man själv schavar fram i läckande gummistövlar, ursur både in- och utvändigt, och hunden drar benen efter sig fem meter bakdom mig och är lika sur han. Vi får nog försöka hitta på lite roliga inomhusaktiviteter i dag i stället. 🙂

 

Må så gott nu alla och så återkommer jag lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...