Allmänt

Storhandling och lite annat idag…

food11

 

Hej alla!

 

Jaha, vad ska jag säga..? Ännu en fullsmäckad dag som tyvärr resulterade i huvudvärk framåt eftermiddagen, så jag har precis klivit upp ur sängen efter ett par timmars vila.

Jag sov urkasst natten till idag, så jag lämnade Loxy hos mamma redan strax över sju i morse och tog en taxi till Maxi. Hehe! Men jag hade faktiskt mina skäl. Håkan skulle inte komma hem förän runt tio, och då skulle jag aldrig hinna med att storhandla innan jag skulle vara hemma hos mamma och möta lite folk. Nu kom jag iväg i tid i stället och så kunde hjärtat hämta mig när han kom hem. Jag hade förstås helt glömt bort tvättstugan men den skötte Håkan om idag. Klockan 11 var jag tillbaka hemma med alla varor, kastade in dem i skåp och lådor och rusade sedan ner till mamma. Men där var det stopp för min del, så efter ca en timme gick jag hem igen. Så nu har jag vilat en stund och känner mig en smula bättre i huvudet.

 

food21

 

Jag tänkte jag skulle ha testat min nya hårtoning idag, men det får nog vänta tills i morgon. Hur som helst så köpte jag en annat märke än mitt vanliga idag, Mood – som i den här färgen tydligen ska ge en väldigt fin kall och nästan lite silvrig nyans utan gula skiftningar. Får väl se när jag orkar ge mig på den. 🙂

 

food31

 

Nu ska jag däremot fixa med lite kvällsmat åt hjärtat och mig. Varma mackor med ost och skinka, knäckebröd med skivad, kall pannbiff och inlagd gurka och lite annat gott. 😀

Hoppas ni har haft en jättefin dag därute alla, trots att vädret varit så himla trist. Vi får hålla tummarna för sol och värme till helgen.

Må så gott och på återseende alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Pannbiff med lök som är så gott! Ska bli intressant att höra vad du tycker om Moode..

Kommentarer är stängda.