Allmänt

En halvt medvetslös morgon…

bild3

 

God morgon på er därute denna grå och regniga söndag.:-)

Det ska bli intressant att se hur lång tid det tar  för mig att ta mig ignom det här blogginlägget… *skratt* Jag har inte sovit mer än nån timme nu på morgonen, mellan sex och sju ungefär, så jag har en tendens att slockna framför datorn hela tiden. 😛 Jag kan verkligen inte hålla mig vaken hur mycket jag än försöker, och varenda gång jag vaknar har jag skrivit en massa kryptiska saker på tangentbordet. *skratt* Inte nog med att man har sömnbrist – man förlorar en timme idag också. För ni har väl kommit ihåg att ställa om klockan i natt? Även om det kanske inte ser ut så ute, så är det i alla fall sommartid nu. 😀

 

Hur är det förresten? Var det någon av er som kom ihåg att släcka ner ljuset en timme igår klockan 20.30 till 21.30 för miljön i årets Eart Hour? Jag brukar verkligen inte missa det, och trots att vi pratade om det tidigare så var det helt borta ur mina tankar igår kväll. Jag kom på det nu på morgonen när jag läste om det på en blogg. Jag hade ganska fullt upp i går, så det var väl kanske inte så konstigt. 🙂

 

Nej, nu måste jag ta lilleman och komma ut i frisk luften en liten stund så jag kvicknar till. 😛 Jag tänker inte ens tala om vilka helt sjuka saker jag har gjort under den här stunden när jag har försökt få till det här blogginlägget. Haha! Jag har verkligen tvärsomnat – med både kaffekopp och diverse annat i händerna. Resten kan ni ju gissa er till… *gapskratt*

 

I allafall så tog det mig lite drygt 35 minuter att skriva de här raderna, eftersom jag har fått radera en hel del kryptiska och mer eller mindre oläsliga bokstavskombinationer med jämna mellanrum. *fniss*

Ha nu en jättefin söndag alla, vad ni nu ska hitta på. 😉

Själv borde jag nog lägga mig en liten stund igen efter morgonprommisen. Det verkar vara det enda vettiga. *s*

Må så gott alla, och på återseende lite senare

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Veronica säger:

    Stackars dig! Hoppas du får sova nu så blir allt bra igen o inte så snurrigt! Kram på dig

  2. vi släckte inte. fy skäms på oss.

Kommentarer är stängda.