Allmänt

En riktigt kall söndagsmorgon!

morgonastrar1

 

God morgon på er därute i kylan!

 

Jisses, det är kallt! Det till och med ser kallt ut med all frost på träd och mark. 😛 Jag kan inte påstå att jag är sådär jätteroad av den här kylan, men det ser trots allt ut att bli en riktigt fin dag. Himlen är klarblå och det är helt vindstilla ute. Jag kanske inviger min nya gosiga mössa idag och ger mig ut på långpromenad med mamma och vovvarna. 🙂

 

Jag känner mig lite bättre i käken idag, men jag misstänker att det mest beror på att det har fått vara ifred under en natt. Så fort jag äter eller dricker så kommer det med all säkerhet börja igen, jag riktigt känner hur det ligger på lur. *s* Men jag har intensivborstat med min nya eltandborste, min Philips Sonicare som jag är testpilot för, och jag inbillar mig faktiskt att det känns lite bättre efteråt. Förövrigt så är det där en riktigt häftig eltandborste! Den vibrerar i en sån hastighet att det nästan kittlar när man sätter borsten mot tandköttet. Hehe! Borsten är mer i utseende av vanlig tandborste, avlång i stället för de vanliga runda. Första intrycket är riktigt gott så det ska bli spännande att se hur den här fungerar. 😀

 

Men nu är det dags för lillemans första morgontur och sen ska jag greja i ordning lite här hemma. Jag gjorde inte så mycket i hemmet igår, var ju knappt hemma för den delen. Det har varit så mycket med kalas, bakning, tårta och allt som hör till så jag har inte hunnit sitta i nagelhörnan på flera dagar. Saknar det verkligen så idag tänkte jag lägga några timmar där. Men jag ska också testa att klippa ihop en videofilm från kalaset igår. Jag har tankat ner och installerat Movie maker till att börja med, ska kolla efter ett lite bättre program senare, men det här får duga först. Ska bli kul att se om jag lyckas med det här. 😛

 

Ha nu en jättefin dag alla, och ta på er ordentligt! Det är -3.5 grader ute.

På återseende senare!

 

brtt2t

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Ja kallt men oj så fint det är nu när solen är framme. 🙂
    Härligt!

    Kram kram
    M I N D I

Kommentarer är stängda.