Allmänt

Hundutställning på Ryda i Borås idag!

trippelflower1

 

God morgon på er – äntligen ska jag väl tillägga!

Usch, vilken lång natt det har varit. Jag fick nog slumrat till lite nångång mellan tre och fyra men sen har jag bara legat och väntat på att det ska bli rimlig uppstigningstid. Jag var halvvägs uppe strax före sex men ångrade mig och lade mig igen – bara för att kliva upp ändå halv sju. Det kändes verkligen inte som någon idé att ligga vaken och glo i taket längre. För tillfället verkar sömnen vara väldigt långt borta.

Men nu är det i allafall äntligen morgon, vädret ser ut att bli strålande och än har inget regn synts till så idag blir det Ryda Sportfält och hundutställning. 😀 Det ska bli tokkul och jag ser verkligen fram emot att träffa lite folk som jag både vet och gissar kommer att vara där och som man bara träffar på utställningarna. =)) Foton kommer därifrån senare under dagen.

 

Nu ska jag först dricka upp mitt morgonkaffe och kika runt lite på mina ”varje-morgon-sajter”, och sen är det dags att fixa i ordning vår lunchkorg för dagen. 🙂 Det blir tunnbrödsrullar med kycklingröra idag.

 

Hoppas ni får en härlig dag alla, och lycka till alla ni som ställer ut idag! 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Vi stannar hemma men en annan gång ska vi absolut!

 2. säger:

  Hejsan Allt är bra med oss i värmen.
  Magen den växer och frodas som bara den =)
  *mysigt*
  Hoppas att allt är bra med er.
  Kram

Kommentarer är stängda.