Djur

Hundutställningen på Ryda Sportfält idag – Foton del.1

ryda2010-rubrik

 

Hej hej därute alla!

 

Vilken dag! Det har varit supertrevligt förstås, med trevliga människor och massa vackra hundar att titta på. Men såå varmt! Jag är glad att jag lämnade Loxy hemma hos husse idag och åkte iväg själv. Eller ja, med min mor då, som lämnade Elliot hemma idag också. Och ändå har det ju inte varit lika varmt idag som det var igår.
Som vanligt chockeras man av att det finns ”hundmänniskor” som lämnar sina hundar i bilen under utställningsdagen. Flera gånger om har arrangörerna fått ropa efter ägare då dom har hittat hundar som suttit instängda i stekheta bilar. När i hela friden ska folk lära sig? Eller rättare sagt – när ska dom börja bry sig? Jag undrar verkligen vad det är för folk, för alla man pratar med förfasas ju över detta så det måste ju bara vara en liten klick människor som gör så här.

Men nu till utställningen. 😀

 

ryda2010-1

 

När vi kom till utställningsplatsen så låg pudelringarna närmast, så där stannade vi till förstås och tittade på de underbara storpudlarna som just då var inne i ringen.

 

ryda2010-2

 

Mamma tyckte det var extra kul att träffa på sin trimtjej som hon går hos med Elliot, som idag ställde ut sin svarta storpudel. 🙂

 

ryda2010-3

 

Jag var dessutom bara tvungen att fota denna fantastiska vita storpudel. Vilken päls! Helt otroligt! Jag har alltid älskat storpudlar, eller kungspudlar som de hette när jag var yngre. De har en sån härlig mentalitet tycker jag. =))

 

ryda2010-8

 

Sedan gick vi vidare bort till chihuahuaringarna där vi slog oss ner på en medhavd filt.

 

ryda2010-4

 

Och där träffade vi goa Lori som jag inte sett på – ja, det måste vara ungefär ett år sedan nu. himla roligt att träffas idag gumman! 😀 Vi hörs igen när vi är i era trakter. =))
Dessutom träffade jag Ewa, också en jättego tjej som jag bara haft kontakt med via nätet tidigare. Det var verkligen jättekul att ses Ewa. 😀 Glöm inte shoppingturen till Knalleland. 😉

 

ryda2010-7

 

Ewas söta lilla chitik. Jag skäms verkligen för att erkänna det, men jag har totalt glömt vad hon heter. Söt som socker är hon i allafall, här i en superpraktisk kylfilt som jag försökte få tag i sedan, men som var totalt slutsåld bland säljarna på utställningen. Inte så konstigt efter den här helgen kanske. 😛

 

ryda2010-6

 

Loris underbara lilla Marley! 😀

 

ryda2010-5

 

Han var så himla kelig, den här lilla killen. Gosade precis som Loxy brukar göra. Jag har aldrig varit med om hundar som gosar på  samma sätt som katter innan, och trodde att Loxy var ensam om det här beteendet pga att han levt med katter i hela sitt liv..haha! Men Marley gör exakt likadant. 😛

 

ryda2010-9

 

ryda2010-10

 

Snyggingen i ringen. 😀

 

ryda2010-11

 

ryda2010-12

 

Matte Loris lilla älskling. 🙂

 

Och så ett blandat potpurri med en massa fina vavvor från de klasser jag såg. Jag satt vid korthårsringen så det blev inte mycket långhår idag tyvärr, bara någon enstaka.
Eftersom jag inte vet hur man gör för att bara lägga vissa av fotona i inlägget i ett galleri, så publicerar jag resten av fotona i ett separat inlägg.

 

 

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Det var jättetrevligt att träffa dig också!! <3 Ska verkligen försöka ta mig ner till Knalleland! Min lilla valp heter Tickawis Christmas Star och hon kallas för Flora. 🙂
    Kramar!!

Kommentarer är stängda.