Allmänt Djur

Mat till rådjuren…

850056366

 

Hej därute alla!

 

Då var jag klar med städningen här hemma, som jag inte alls kom ihåg i dag att jag hade planerat i går. 😛

Håkan har precis kommit hem ifrån stan. Han hade lite ärenden att  uträtta och då fick han kila in på Ica Maxi och köpa morötter till mig samtidigt. Eller till rådjuren snarare. Varenda vinter går jag i tankar att mata rådjuren som vi har här utanför knuten samtidigt med fåglarna, men det har aldrig blivit mer än tankar. I år är vintern dock hård och folk uppmanas till och med att hjälpa rådjuren om dom har möjlighet. Den uppmaningen tog min mamma sig an direkt, så nu ska jag hjälpa henne att hålla matplatsen hon har skapat matfylld. Så nu ska jag ställa mig och skära till några kilo morötter och fylla en påse med havregryn, potatisskal och lite annat smått och gott, och så ska vi iväg till utfodringsplatsen vid fyra-tiden i eftermiddag, mamsen och jag. Det är förstås lättare när man är två som sköter om den, eftersom vi måste hålla efter den ända till våren nu.

 

cutecolorschores21

 

Städning var det idag ja. Jag begriper inte vart allt damm kommer ifrån?! Jag tycker vi dammsuger jämt och ständigt här hemma. Att det blir smutsigt på hallgolvet nu den här årstiden är ju inte så konstigt, men dammet..?

Jaja, nu är jag klar i allafall som sagt. Återkommer lite senare med en jättesöt sak jag fått av en bloggvän idag. 😀

Men först ska jag skära morötter. =))

Ha en fortsatt fin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Ni är dagens hjältar!

  2. Katti säger:

    underbart att ni gör detta för rådjuren!! ps ditt inlägg om vargarna var jättebra, jag håller med i varenda rad!

Kommentarer är stängda.