Allmänt

En mysig fredagskväll…

sassienatti1

 

Hej på er därute i fredagskvällen alla!

 

Det är väl inte riktigt sovdags för oss ännu, men jag passar på i reklampausen att kika in och säga god natt för ikväll. Vi tittar på ”Mumien – återkomsten” men frågan är om jag orkar kolla klart på den. Jag är toktrött ikväll och har redan sett den innan så det är inte hela världen. I morgon vill jag gärna vara pigg och framför allt frisk för då är det dags för mc-mässan på Åhaga. Runt 12-tiden kommer vi att vara där, så nu hoppas vi på att det är något att ha. Mig veterligen så är det första gången som Åhaga har en sån här mässa så man vet ju aldrig.

 

I eftermiddags var vi ute vid rådjurens utfodringsplats, mamma och jag, och lade ut en massa morötter och annat. Vi får väl se i morgon om dom har hittat maten men det borde dom ha gjort. Vi har anlagt den mitt i ett stråk och det var massor av spår efter rådjur runt omkring. För övrigt ser vi dem nästan dagligen här så förr eller senare kommer dom med all säkerhet att gå förbi matplatsen. 🙂

 

Men nu ska jag återgå till filmen så länge jag orkar. Ha en mysig fredagskväll alla, och på återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...