Allmänt

En riktigt regnig dag!

regndag11

 

God förmiddag på er ute i regnet!

 

Idag är det riktigt dimmigt och rått ute, och blåsigt. Inget höjdarväder precis. Och mina regnstövlar som läcker. Det är ju också en mindre kul grej. Jag köpte såna där låga gummistövlar på Maxi förra sommaren, i ren panik för jag var bara tvungen att ha något när jag gick ut med Loxy i regnet. Och när man köper skor i en livsmedelsbutik så räknar man ju kanske inte med världens bästa kvalitét. Men man räknar ju åtminstone med att skorna ska funka några gånger i allafall. Det gjorde inte de här. Första regndagen läckte de in på sidorna och självklart hade jag inget kvitto kvar. Så nu sitter jag med ett par söta små gummistövlar som jag bara kan använda när det är torrväder ute. *suck*

Så kontentan av det hela är att jag skulle behöva köpa gummistövlar. 😛

 

Jaja, det får bli en annan dag. Tanken var att vi skulle bygga naglar på varandra idag, min kurskamrat och jag. Men det blev lite kort om tid så vi får skjuta upp det till en annan dag i stället. Så nu har jag en ”ledig” dag igen, och funderar på vad jag ska fylla den med. Lite övning på nailtrainern kanske.. Och så tänkte jag baka lite för nu tryter det i frysen igen. 🙂

Så ser min dag ut. Hoppas ni får en fin tisdag därute alla, trots det här trista vädret. Enda fördelen är att snön regnar bort. 😀

Må så gott och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...