Allmänt

Mina vackra smycken!

smycken12

Hej hej alla!

Det börjar bli sovdags för min del. Rolig jag var då. Först ett inlägg om vila, sedan ett om sova. 😛 Men jag ska blogga om lite mer än det innan jag knyter mig. =))

Jag har ju köpt en del smycken nere på skolan, och förutom armbandet och berlocken från Kreativ insikt, så kommer de andra ifrån märket Woopsie Daisy, ett märke som jag personligen inte hört talas om förr men som jag verkligen gillar jättemycket!

 

armband12

 

Två nya armband hamnade i shoppingkassen i lördags då Camilla hade 10% invigningsrabatt på smyckena. 😀 Här är ett av dem, plus ett som jag köpte dagarna innan – det övre, lite grövre armbandet. Det är verkligen supersnyggt på! Och det är även det nedre armbandet, som är gjort i sju tunna kedjor med mängder av olika blommor utplacerade lite överallt på kedjorna.

 

armband21

 

De andra smyckena är detta ursnygga setet bestående av ett halsband och ett armband. Här har vi också sju kedjor i varje, men de är av olika sorter, både vanliga kedjor, strasskejdor och andra varianter. Halsbandet är otroligt maffigt, jag ska fota det på mig någon gång så ni får lite referens att gå efter. Det är svårt att se storleken på det när det ligger så här.
Riktigt snygga är dom båda två hur som helst! 😀

 

Det var lite om mina nya tillskott i smyckeskrinet. ( som om jag hade ett sånt..*s*) Jag måste verkligen ordna någon bättre lösning för alla smycken. Just nu ligger dom lite huller om buller på hyllorna i badrummet och hängande på handdukskrokar. 😛 Men det får bli ett senare problem. Nu ska jag hoppa i säng och försöka få mig lite sömn tills i morgon. Eventuellt ska min kurskompis och jag fixa naglar på varandra i morgon och då kan det vara bra att man är utvilad. 🙂

 

Ha en fortsatt fin kväll alla och en god natt när det är dags!

Må så gott och på återseende i morgon igen.

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Fina:)

  2. Virre säger:

    Vilka kanonfina smycken! Du gjorde ett bra inköp 🙂

Kommentarer är stängda.