Allmänt Blommor & växter

Vårtecken…

snowdrops1

 

God kväll på er alla!

 

Vi har precis kommit hem, lilleman och jag, efter en promenad ifrån middagen hos mamsen. Hon och Elliot gjorde oss sällskap en bit på vägen, innan vi vek av in mot vårt och dom fortsatte igenom området. Det är lite kyligt i vinden, men annars är det en riktigt skön kväll. Och vårkänslorna blev inte mindre när jag plötsligt fick syn på ovanstående blommor i buskarna.

I häcken på parkeringen brukar vi ha en hel del blommor. Snödroppar, påskliljor, tulpaner och vitsippor. Jag vet faktiskt inte riktigt varför dom har planterats inne i buskarna, men när de syns så är det jättevackert! 🙂 Ikväll fick jag i allafall en bild på årets första blommor utomhus för min del, en liten rugge med snödroppar. Ett härligt vårtecken! 😀

 

Idag har jag grejat med massa dokument på datorn, visserligen nagel- och bröllopsrelaterat men roligare har jag haft. *s* I morgon blir det däremot nageljobb igen. Och förhoppningsvis egna naglar också. Mina ser hemska ut just nu, så jag måste få något gjort med dem.
Men nu ska jag först och främst vila en timme eller nåt. Jag har inte vilat något i dag och det känns nu. Jag är toktrött efter middagen. Men jag återkommer lite senare. Jag har ju inte visat mina senaste smycken som jag köpte på skolan i lördags. Kikar in med foton när jag har vilat en stund. 🙂

 

Må så gott alla och trevlig måndagskväll!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

 1. Iz säger:

  Hej vilken underbar blogg du har 🙂

  Vill rekommendera en sida där du kan sälja eller auktionera ut allt du inte behöver längre.

  Kostar ingenting att lägga ut eller att bli medlem.

  Sidan heter http://www.fyndasmart.se

  Ha det underbart

Kommentarer är stängda.