Allmänt

Måndag morgon…

loxysot1

 

God morgon på er alla!

 

Börjar denna måndagsmorgon med en bild jag hittade i arkivet. Min lilla sötnöt! 😛

Har ni haft en bra natt? Själv har jag sovit som en stock, så jag är riktigt utvilad idag. Så nu skulle jag verkligen vilja ha en och annan nagelkund, men idag är det tomt på schemat. Och jag kryper nästan ur mig själv av tristess..haha! Men jag har faktiskt lite planer för dagen. Jag ska skriva lite lappar, både som har med naglarna att göra och med bröllopet. Så jag har nog att sysselsätta mig med. =))

I eftermiddag ska jag ner och äta middag hos min mor. Brorsans sjukt goda köttfärssås! 😀 Som ni kanske förstår så är Håkan iväg och jobbar, och då brukar jag passa på att snika åt mig en färdiglagad middag hos mamma. 😉

Men först ska jag dricka upp mitt kaffe som smakar apa, eftersom jag – åter igen – glömt att köpa mjölk, så jag fick leta fram min burk med mjölkersättningspulver. Och så ska jag kolla igenom lite mail, fb och andra sidor innan det är dags att starta dagen.

 

Ha en jättefin måndag alla! Jag kikar in lite senare.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...