Allmänt

Mina nya rosa Converse! :-)

pres1

 

Hej hej igen!

 

Här kommer lite foton på mina fina nyheter och presenter idag! 😀 Tack igen finaste Ulle för alla saker!

Skorna, de härligt rosa Conversen, bad jag Ulle kika efter när hon åkte till New York eftersom prisskillnaden är så stor mellan Sverige och USA. Och till min stora glädje så hittade hon ett par som hon kom hit med idag. 😀 Jisses, jag har inte haft några Converse på flera år. Det är ju såna sjukt sköna skor och dessutom toksnygga tycker jag. Är så glad för de här! 😀

Men inte nog med det. Förutom skorna hade hon även med sig presenter ifrån New york. =)) Håkan fick en Harley Davidson t-shirt med New York City på ryggen. Själv fick jag detta…

 

pres3

 

Fantastiskt vackra tårtdekorer till bröllopstårtan, i form av pärlemorvita strösselkulor, gnistrande vitt socker och sist men inte minst – två burkar med vit pärlemorspray för tårtorna. 😀 Förutom detta hade hon även köpt en ställning för bröllopstårtor som jag får låna till vårt bröllop. En sån hade jag tänkt att hyra ifrån ett konditori så jag blev ju tokglad för det förstås! 😀

 

pres4

 

Dessutom fick jag dessa ursöta nagelstickers, bland annat Hello Kitty och jättegulliga hjärtan. 😀 Kartan längst till vänster är mallar, eller schabloner typ, som man fäster på nageln och färglägger mönstren.

 

pres2

 

Sist men inte minst fick jag denna klocka! 😀

För er som inte känner till dem, så är det en Gardian bell, en skyddsamulett som man sätter fast på motorcykeln för att skyddas mot vägandar. 😛 På min står det Lady Rider och texten är omgiven av rosor. En sådan här ska man inte köpa själv, utan den ska man få som gåva. Så jag köpte även en av Ulle idag, och gav till Håkan. 😀

 

Tusen tack goa Ulle för alla fina saker! 😀 Tack för att du köpte hem skorna åt mig, och tack för jättetrevligt fikasällskap idag. 🙂

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Nice med rosa skor! 😀

    Skulle bli jätteglad om du skrev vad du tyckte om mina senaste hudvårdstips! 🙂

  2. Så fina presenter:)

Kommentarer är stängda.