Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Dagens nageljobb – franska tippar med swarovskikristaller

nageldag1

 

God kväll på er alla!

 

Hoppas ni har haft en fin dag trots att det har blåst ordentligt, i varje fall här i Borås.

Själv har jag haft fullt upp precis hela dagen, så jag har inte suttit still vid datorn en minut sedan jag bloggade i morse. Jag pysslade med allt möjligt i morse och en bit in på förmiddagen och vid 12-tiden kom söta Isabell, min kompis dotter, för att få konstnaglar. 🙂 Hon ville ha franska vita tippar med ett par glitterstenar på ena ringfingret, och valde äkta swarovskikristaller i rosa som har en fantastisk lyster. 😀

 

nageldag2

 

Vid halv två-tiden var vi klara och ca en timme senare kom min mor upp, ungefär samtidigt med vännen Ulle och sen dess har vi suttit och tjattrat och fikat och tjattrat ännu mer. 😛 Dessutom hade hon med sig mina nya snygga skor som jag ”beställde” när hon åkte till USA, plus massa annat fint. 😀 Lägger upp bilder om en liten stund.  

 

paj12

 

Nu har hjärtat och jag ätit vår middag, en supergod paj som jag förberedde redan i morse. Jag blandade ihop en röra med stekt kyckling, bacon, champinjoner, purjolök och broccoli och lade i ett pajskal för att sedan hälla äggstanning över. Superenkelt och supergott! 😀

 

Nu ska jag fixa i ordning bilderna på mina fina skor och presenterna jag har fått av goa Ulle i dag och sen är det dags för först CSI Miami och sedan Criminal minds. 🙂 Det blir en tidig kväll för vår del, för Håkan ska upp tidigt för att åka till jobbet i morgon bitti.

Ha en fortsatt fin kväll alla! Jag återkommer strax med lite foton. 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...